Ellen mooi tweede in Hulst

ellenhulstRG
Ellen is mooi tweede geworden in de Vestingscross in het Nederlandse Hulst. Bij de mannen was Toon de beste Telenet Fidea Lion met een zevende plaats.

Andermaal stond er geen maat op Mathieu Van der Poel. De Nederlandse kampioen boekte zijn 30ste zege van het seizoen. Laurens Sweeck werd op 15 seconden tweede. De Telenet Fidea Lions konden zich jammer genoeg nooit echt mengen in de strijd om de podiumplaatsen. Toon finishte als zevende op 1:14, Lars als tiende op 1:49. Jim werd 13de op 2:26, Quinten 14de op 2:34 en Thijs 23ste op 5:10.

Bij de vrouwen leverde Ellen een mooie prestatie. Ze deed volop mee voor de zege in Hulst, maar moest uiteindelijk buigen voor Laura Verdonschot. Ellen strandde op 15 seconden.